Till startsidan
Till startsidan
2024-06-30
Del av Visterudsvägen helt avstängd 2 juli 18.00-24.00
På grund av asfaltering behöver vi stänga av del av Visterudsvägen den 2 juli mellan kl 18.00-24.00. Vägen kommer att vara helt avstängd från väg 62 och 800 meter in på Visterudsvägen.
Läs mer om Del av Visterudsvägen helt avstängd 2 juli 18.00-24.00

Vi vinner årets Grundsten för Klarälvsbadet

Forshaga kommun har utsetts till vinnare av årets Grundsten, ett prestigefyllt pris som delas ut av Föreningen för Hållbart byggande i Värmland.

Priset syftar till att uppmärksamma projekt inom byggsektorn som bidrar till hållbar utveckling genom innovativa och miljövänliga lösningar.

I år tilldelades Forshaga kommun utmärkelsen för sitt arbete med Klarälvsbadet. Projektet är ett utmärkt exempel på hållbart byggande och visar på vårt engagemang för att skapa långsiktigt hållbara och attraktiva miljöer.

- Vi är oerhört stolta över att ha mottagit det här priset, säger Claes Havimäki, kultur- och fritidschef på Forshaga kommun. Det är ett kvitto på vårt arbete med en hållbar planering.

Motiveringen för priset:

Projektet med Klarälvsbadet är ett fint exempel på hållbart byggande där medvetna val av teknik, arkitektur och plats möjliggjort en modig satsning som inte bara satt en liten ort på kartan utan också bidragit till en viktig resurs i regionen.

Representanter för alla nominerade syns i bilden. Från höger Klarälvsbadet, Karolinen i Karlstad och bostadsrättsföreningen Sparven i Forshaga.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2024-05-21