Till startsidan
Till startsidan
2024-06-28
Förseningar i sophämtningen
På grund av tekniska problem har Prezero inte kunnat tömma soporna enligt ordinarie rutt. Har du inte fått tömt, låt tunnorna stå ute tills de är tömda.
Läs mer om Förseningar i sophämtningen
2024-06-30
Del av Visterudsvägen helt avstängd 2 juli 18.00-24.00
På grund av asfaltering behöver vi stänga av del av Visterudsvägen den 2 juli mellan kl 18.00-24.00. Vägen kommer att vara helt avstängd från väg 62 och 800 meter in på Visterudsvägen.
Läs mer om Del av Visterudsvägen helt avstängd 2 juli 18.00-24.00

Välkommen till äventyret Värmland

Om glitter i sjön och skogsvindsackord diktade Fröding. Och visst bjuder naturen på hisnande upplevelser i all sin enkelhet? Upplev äventyret Värmland du med!

Visitvarmland.com är resguiden som hjälper dig upptäcka det bästa av Värmland. Här hittar du tips på spännande kultur, vacker natur, storslagna vatten, unika boenden och kulinariska matupplevelser som tillsammans skapar en salig upptäcktsresa genom hela Värmland. Och det bästa av allt är att du redan är framme!

visitvarmland.com hittar du aktiviteter, evenemang, boende, kultur och historia från hela Värmland samlat på ett och samma ställe. På visitvarmland.com/forshaga hittar du vad som finns hos oss i Forshaga.

Besöksservice hjälper dig med information och inspiration

En besöksserviceplats är en enklare form av turistinformation dit du som besökare kan vända dig för information och inspiration om vad som finns att uppleva i närområdet.

På vår utökade besöksserviceplats på Forshaga lärcenter finns vi tillgängliga för att ge dig information om sevärdheter, evenemang, aktiviteter och boendealternativ. Vi hjälper dig med lokala tips för att du ska kunna ta med dig fantastiska minnen från ditt besök hos oss!

Besöksadress: Malmgatan 2 A, 667 22 Forshaga
Telefon: 054-17 23 59
E-post: tourism@forshaga.se

Öppettider
Måndag – fredag klockan 10-16 (lunchstängt 12-13)
Dag före röd dag 10-15

Fler besöksserviceplatser

OKQ8 Forshaga
Storgatan 2, Forshaga

Gamla kraftstationen
Bruksvägen 10E, Deje

Dömle Herrgård Spa & Resort
Dömle, Deje

Forshaga-Deje golfklubb
Dömle 1, Deje

Deje vandrarhem
Älvdalsvägen 34, Deje

Edeby sommarcafé
Edeby, Deje

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad:

Sidan uppdaterad:

2024-06-14