Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Aktivera Skola24 - för dig med inloggningslänk

Har du från skolan fått en inloggningslänk till skola24 skall du följa nedanstående steg för att registrera och skapa ditt konto. Skall du använda mobilapp och vill aktiver den, då skall du följa länken på sidan.

Aktivera konto

Innan Skola24 kan användas måste ditt konto aktiveras. Aktiveringskoden distribueras av skolan till vårdnadshavare och består av 16 tecken.

Klicka på länken Aktivera användarkonto om du aktiverar dig från startsidan

Aktivering
  • I den första dialogrutan ska aktiveringskoden skrivas in med fyra tecken i varje ruta. Stora eller små bokstäver spelar ingen roll. (detta görs om koden inte redan är ifylld)
  • Klicka sedan på knappen Nästa
  • För att kunna fortsätta din registrering måste avtalet med skola24 läsas igenom på webben och godkännas genom att bocka för "Jag godkänner ovanstående villkor" och klicka på Nästa
  • Därefter ska du ange ditt personnummer (utan bindestreck och årtalet med fyra siffror)
  • Du ska också ange personnumren för de barn som du är registrerad som förälder för. Barnens födelseår är ifyllt i förväg, så att du ska veta vilka det gäller
  • Klicka på Nästa

Det är viktigt att du fyller i din e-postadress skrivas i rutan för dettain och bekräftas. Om en e-postadress finns registrerad i systemet är den redan ifylld.

Om inte e-postadressen är verifierad i Skola24 sedan tidigare kommer detta att ske som sista steg i aktiveringen. Ett e-postmeddelande kommer att skickas till den angivna adressen. I detta finns en länk som användaren ska klicka på för att fullborda aktiveringen.

 

 

 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2018-02-23

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00