Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Friska Forshaga

Friskvårdssatsningen Friska Forshaga går ut på att komma ut och röra på sig i den takt du vill, själv eller tillsammans med andra. Forshaga kommun och orienteringsklubbar i samarbete för bättre folkhälsa!

Friska Forshaga 2018

Friska Forshaga handlar om att du med hjälp av kartor ska leta upp kontrollstolpar som finns utplacerade på olika ställen i Forshaga kommun. Stolpjakten för 2018 börjar lördagen den 21 april och pågår till 29 september.

Kontrollstolparna är olika svåra att hitta (gröna, blå, röda och svarta). De finns både i samhället och i skogen. Om du börjar med de lätta kanske du blir sugen på att prova de svårare. På köpet kanske du upptäcker platser du tidigare inte besökt i din närmiljö, får god motion och dessutom chans att vinna fina priser.

Alla kan delta, barn, vuxna, äldre, kompisgäng, arbetslag, familjer!

Registrera stolpar

Du kan registrerada dina stolpar på Friska Forshagas webbplats med chans att vinna fina priser! Eller i appen Stolpjakten som går att ladda ner till både Android och iOS.

Extra kartsläpp

8 maj Skived
5 juni Hagen
26 juni Dömle
14 aug Abborrtjärn

Kartor och försäljningsställen

Första kartorna kommer i din brevlåda någon gång under vecka 16. Har du inte fått någon kan du hämta gratis på följande ställen. Här kan du också köpa de extra kartsläppen som släpps under Friska Forshaga.

Forshaga: Apoteket och OKQ8
Deje: ICA Nära Deje

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2018-04-06

Logotyp för Friska Forshaga

Sidan uppdaterad:

2018-04-06

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00