Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

2019-11-12
Du behöver inte längre koka vattnet
Vi har nu fått svar på alla vattenprover. Vattnet är tjänligt och du behöver inte längre koka vattnet. Vi behöver fortfarande hjälpas åt att spara på vattnet.
Länk

Informationspunkter

Under en kris måste kommunen kunna kommunicera med dig som invånare. Om Internet ligger nere behöver vi andra kanaler än de digitala. Vi har därför fem platser dit du kan gå får att få information.

Alternativa informationskanaler

För att kommunicera under en kris använder vi normalt webben, Facebook och/eller SMS-tjänst samt vid en allvarligare incident även Sveriges Radio P4.

Sveriges Radio P4 är Sveriges beredskapskanal men under en samhällskris med elavbrott kanske alla inte nås av radio. Vid ett längre strömavbrott är det risk för att Internet och mobiltelefoner inte längre fungerar och då måste vi ha andra kanaler för att kunna kommunicera.

Informationspunkter

Följande platser för skriftlig information finns om internet ligger nere.

  • Olsätersskolan
  • Mölnbacka bygdegård
  • Kulturhuset
  • Lärcenter
  • Kommunhuset

Vid informationspunkterna kan vi fortlöpande informera om händelsen genom att sätta upp skriftlig information. Meddelanden kan sättas upp utomhus eller i ett fönster i lokalen där den går att läsa utifrån.

Brandstationer

Utöver de fem informationspunkterna finns även brandstationerna i Deje och Forshaga för att sätta upp skriftlig information. Där finns även möjlighet att larma 112.

Karta

Inom kort kommer informationspunkterna att finnas på den externa kartan som finns här på vår webb.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-11-04 av

Sidan uppdaterad:

2019-11-04

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00