Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Lediga arbeten

Under länken "Just nu söker vi" kan du se vilka lediga jobb som finns hos oss just nu.

Forshaga kommun har nästan 900 tillsvidareanställda.
Vi arbetar som:

  • undersköterskor
  • lärare
  • datatekniker
  • sjuksköterskor
  • kokerskor
  • socialsekreterare
  • miljö och hälsoskyddsinspektör
  • eller har ett av många andra yrken.

Vikariebanken

Under sommaren kommer handläggningstiden i vikariebanken att vara längre då det är semester.

Vikariebanken® i Forshaga Kommun ska underlätta vikarieanskaffning till skolor, förskolor och fritidshem som snabbt behöver en vikarie då ordinarie personal är borta kortare perioder. Vill du arbeta som vikarie inom barnomsorgen hos oss så gör du en intresseanmälan till Vikariebankenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver du skicka in originalhandlingen av ditt giltiga utdrag från belastningsregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och sekretessbevis för förskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och sekretessbevis för förskoleklass, skola och fritidshemlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.                                                                                   Komplettera med anställningsuppgifter timanställd, examensbevis, lärarlegitimation, betyg och andra arbetsmeriter. 

Registerkontroll

Du som ska arbeta inom förskola och skola ska enligt lag (2000:873) lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister till arbetsgivaren (originalhandlingen). Lagen gäller alla anställningsformer och all personal som har direkt kontakt med barn och ungdomar inom dessa verksamheter. Utdraget får vara högst ett år gammalt. Den som inte lämnar registerutdrag får inte anställas. Blankett att skriva ut på polisens hemsida finner du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sekretess

Du som arbetar inom förskola och skola ska ha skrivit under att du har tagit del av bestämmelser om sekretess som gäller inom verksamheterna förskola och förskoleklass, skola och fritidshem. Blanketter för de olika verksamheterna hittar du under e-tjänster och blanketterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Andra lediga jobb i Forshaga

arbetsförmedlingenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats finns lediga jobb hos alla arbetsgivare i Forshaga.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2017-06-14

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00