Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Snart landar Kontakten i din brevlåda

I slutet av veckan delas årets andra nummer av kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan  läsa den här på webben. Trevlig läsning!

Årets andra nummer av kommuntidningen Kontakten har tema "Din och min utemiljö". I det kan du läsa om arbetet med översiktsplanen - hur ska vår kommun se ut år 2040? Vi skriver om ett spännande projekt för att uppmuntra till mer rörelse och kreativitet på skolornas och förskolornas utegårdar, om årets påsklovsaktiviteter för barn och unga, om sommarjobb, EU-valet och vad du som planerar ett byggprojekt i sommar ska tänka på inför din bygglovsansökan. Och som vanligt har vi besökt ett gäng goa bebisar och deras familjer!

Trevlig läsning!

Kontakten 2/2019PDF

Till sidan om kommuntidningen

Till sidan om bebisuppvaktning 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2019-04-08

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-06-19

  Stulen lampa återfunnen


  Uppdaterad information: Lampan som stals vid nyligen skapade mötesplatsen vid Forshaga lärcenter har efter tips återfunnits. Nu ska den kontrolleras och förhoppningsvis snart vara på plats igen. Stort...
 • 2019-06-17

  Var med och skapa en trygg utomhusmiljö för våra ungdomar


  Vi söker föräldrar och vuxna som är intresserade av att delta i vårt trygghetsskapande arbete. Vi träffas torsdag 27 juni klockan 20 vid Skateparken i Forshaga, och klockan 21 vid ICA i Deje centrum.
 • 2019-06-14

  Sophämtning midsommar


  Ingen sophämtning på midsommarafton. Du som har hämtning fredagar ojämn vecka måste ställa ut din tunna redan på måndag.

Sidan uppdaterad:

2019-04-03

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00