Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Lyckad näringslivsdag

17 utställare, ett gäng nyfikna och intresserade besökare, plockbuffé med himmelska snittar och en lovordad föreläsare på plats var grunden för en lyckad näringslivsdag igår kväll. Stämningen var på topp när Forshaga kommun anordnade näringslivsdag för fjärde gången i ordningen i Kulturhuset i Deje.

- Att skapa bra mötesplatser för näringslivet är ett av de viktigaste målen för näringslivskontoret, säger Linda-Marie Fors, näringslivsutvecklare. Och fortsätter:

Vi vill göra det enkelt för våra företag att nå och diskutera sina frågor med de organisationer som de behöver ha med sig i olika skeenden i företagandet. Näringslivsdagen i Deje är ett gott exempel på det. Sen att det blev ett härligt surr och nätverkande mellan de deltagande aktörerna ser vi som en extra bonus. Vi som jobbar med de här frågorna behöver också arenor att mötas på och få tid att diskutera gemensamma utmaningar och möjligheter för att vi tillsammans ska kunna ge det värmländska näringslivet den bästa möjliga näringslivsservicen. Vi har fått bra respons från både utställare och besökare på upplägget och vi hoppas kunna erbjuda konceptet fler gånger framöver.

Föreläsning

Som avslutning på eventet fick besökarna ta del av en föreläsning om Jämställdhet – en lönsam affär av Pär Lärkeryd, koncernchef Norra Skogsägarna.

- Jag tror många fick en aha-upplevelse av Pärs budskap. Han bevisar att företag och organisationer som sätter jämställdhetsfrågan högt på agendan och låter den genomsyra hela organisationen lyckas bättre, är mer framgångsrika och tjänar mer pengar. Det är orsaker nog att ta frågan på största allvar och se nya möjligheter, avslutar Linda-Marie.  

Forshaga kommun vill rikta ett stort tack till våra samarbetspartners som gjorde eventet möjligt, personalen i Kulturhuset i Deje som visade på fantastiskt värdskap och hög servicenivå och till alla besökare som tog sig tid att medverka under kvällen.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2019-02-14

Sidan uppdaterad:

2019-02-14

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00