Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Informationsmöte om stickmyggor och myggbekämpning

Tillsammans med Biologisk myggkontroll inom Nedab bjuder vi in till ett informationsmöte om stickmyggor och myggbekämpning i Forshaga kommun.

Föredragshållare är Jan O. Lundström och Martina Schäfer från Biologisk myggkontroll inom Nedab, Nedre Dalälvens utvecklings AB.

Forshaga kommun skrev efter årsskiftet avtal med Nedab kring bekämpning av översvämningsmyggor. Inom företaget finns Sverigeledande forskning och mångårig erfarenhet av myggbekämpning från andra drabbade områden. För att kunna ansöka om myggbekämpning inför 2020 håller Biologisk myggkontroll inom Nedab just nu på med omfattande mätningar och kartläggning i de drabbade områdena.

Välkommen

Onsdag den 26 juni klockan 18-19
Kulturhuset i Deje, biosalongen
Brogatan 11, Deje

Din beskrivning är viktig

I ansökan kommer din beskrivning av myggsituationen vara en viktig pusselbit. Oavsett om du har möjlighet att komma på mötet eller inte så behövs din personliga berättelse hur du och din familj påverkas, under vilken period och i vilket område du bor. Skicka e-post till info@mygg.se.

Mer information

Gå gärna in på mygg.se/forshagalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att läsa mer om hur Biologisk myggkontroll arbetar och hur en bekämpning går till. Har du frågor hänvisar Forshaga kommun till verksamhetsledaren Jan O. Lundström som leder arbetet med att etablera fungerande bekämpning av översvämningsmyggor i vår kommun. Skicka e-post till jan.lundstrom@mygg.se.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2019-06-20Mattias Göthberg
kommunikatör
054-172010


Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-08-19

  Välkommen när Familjecentrum fyller 20 år


  Vi uppmärksammar dagen med stort tårtkalas och hoppas att du vill komma och fira den med oss. Välkommen den 18 september, öppet hus 10-14.
 • 2019-08-19

  Höst i simhallen


  Idag öppnar simhallen för hösten. Detta betyder att vattengymnastik, simskola och andra aktiviteter snart drar igång.
 • 2019-08-16

  Skolstart 22 augusti


  Alla elever hälsas varmt välkomna till ett nytt spännande och lärorikt läsår!

Sidan uppdaterad:

2019-08-14

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00