Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Företagsbesök Fastighetsbyrån och Uffes blås

Tisdag den 12 mars var näringslivskontoret och kommunalråd Göran Adrian på företagsbesök.

Företagsbesök Uffes Blås, Deje

Företagsbesöket på Uffes blås blev ett spännande möte där vi pratade mycket om vikten av välfungerande, dagliga transporter för att kunna vara konkurrenskraftiga och rekrytering från andra länder i södra Europa för att få tillgång till avgörande spetskompetens. Vi fick möjlighet att se verksamhetens olika delar så som verkstaden (hjärtat i verksamheten) men också höra om den senaste nysatsningen, Wibra Musik som startades upp i augusti 2018. Det är en grossistverksamhet som redan överträffat alla förväntningar. Samverkan med företag från USA och England innebär rättigheter för nordiska marknaden och försäljning genom 70-80 anslutna återförsäljare.

I dagsläget arbetar 8 personer i företaget. Läs mer om Uffes Blås härlänk till annan webbplats

Uffes blås

Geza Posta var den första person som ägaren Ulf Andersen rekryterade till företaget. Han är reparatör av både bleckblås och träblås och besitter därmed en eftertraktad kompetens. Han är ursprungligen från Ungern men bor sedan 13 år i Deje med sin familj.

Uffes blås

Forshagatjejen Bahia Shoucairy är den senaste personen som hittat in i verksamheten. Vi hade äran att ha Bahia hos oss på näringslivskontoret för en praktikperiod nyligen. Nu har hon gått vidare med praktik hos Uffes Blås och intentionen är att den övergår till fortsatt arbete som anställd med ansvarsområde ekonomi inom kort.

 

Företagsbesök hos Fastighetsbyrån Kil/Forshaga

Väldigt intressant och värdefullt företagsbesök den 12 mars. Bra diskussioner om bostadsförsörjning i framtiden och vikten av en bra dialog mellan kommunen och mäklare kring efterfrågan av attraktiva bostäder för alla skeenden i livet.

Fastighetsbyrån Kil/Forshaga är nu samlokaliserade till en gemensam lokal på Järnvägsgatan i Forshaga.

Läs mer om verksamheten härlänk till annan webbplats

Stort tack till Carina, Annakarin, Ulrika och Sandra för all kunskap ni delade med er av!

Fastighetsbyrån Forshaga/Kil

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2019-03-14

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-11-15

  Om senaste tidens vattenbrist i kommunen


  Orsaken till senaste tidens vattenbrist var två saker som råkade sammanfalla på ett olyckligt sätt: underhållsarbete i vattenverket och fel i leveransen av vatten ut i samhället. Här är förklaringen.
 • 2019-11-15

  Stort grattis till årets stipendiater


  Under mässan VAR DAGS LIV delades stipendier ut. Läs om vilka som fick ta emot stipendier och motiveringarna till detta.
 • 2019-11-14

  Var Dags Liv 2019


  Stort tack till alla besökare, utställare och övriga deltagare som gjorde mässan Var Dags Liv 2019 till en mycket uppskattad dag!

Sidan uppdaterad:

2019-03-14

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00