Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Du kan fortfarande ansöka till studier vid Forshaga Vuxenutbildning

Höstens kurser startar från den 19 augusti och du kan antas till sökta kurser på gymnasial nivå i mån av plats. Du kan även alltid söka till att läsa kurser på grundläggande nivå. Om du har fått ett antagningsbesked hittar du mer info här.

Du hittar information om kursutbud och hur du ansöker till studier vid Forshaga Vuxenutbildning genom att klicka på denna länk.

Har du antagits till studier? Eller har du funderingar om vuxenutbildning? Läs information på uppstartssidan: Länk till vuxenutbildningens uppstartssida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Via länken ovan hittar du information om datum och tider för uppstart, kurslitteratur, svar på vanliga frågor och viktig information inför studier.

Kontakt

Om du inte hittar svar på dina frågor är du välkommen att kontakta personal vid vuxenutbildningen. Vi kommer kontakta dig när vi är åter från semester den 5 augusti.

Du hittar kontaktuppgifter på vuxenutbildningens sida om kontaktuppgifter.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2019-07-05

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-11-15

  Om senaste tidens vattenbrist i kommunen


  Orsaken till senaste tidens vattenbrist var två saker som råkade sammanfalla på ett olyckligt sätt: underhållsarbete i vattenverket och fel i leveransen av vatten ut i samhället. Här är förklaringen.
 • 2019-11-15

  Stort grattis till årets stipendiater


  Under mässan VAR DAGS LIV delades stipendier ut. Läs om vilka som fick ta emot stipendier och motiveringarna till detta.
 • 2019-11-14

  Var Dags Liv 2019


  Stort tack till alla besökare, utställare och övriga deltagare som gjorde mässan Var Dags Liv 2019 till en mycket uppskattad dag!

Sidan uppdaterad:

2019-08-14

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00