Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

2019-03-25
Kort avbrott på webbplats under eftermiddagen
Planerat underhåll/installation av säkerhetssertifikat gör att det under senare delen av eftermiddagen kan vara svårt att nå forshaga.se. Avbrott planeras till 5-10 minuter.
Länk

Vi släpper på bevattningsförbudet

Tack alla som hjälpt oss att minska förbrukningen av vatten. Nivåerna i våra reservoarer är nu stabila och vi har kunnat göra underhåll i vattenverket.

Torkan och värmen fortsätter och vi vet att många vill vattna sina planteringar. Vi släpper därför på bevattningsförbudet men vädjar samtidigt om återhållsamhet så att vi inte tvingas införa förbud igen.

Vattna inte gräsmattan och undvik att vattna odlingarna med spridare som står på flera timmar. Använd i stället slang som är riktad mot
växterna som behöver vatten. Fyll gärna en mindre barnpool men undvik att fylla större pooler.

Om vi alla hjälps åt och är försiktiga med användning av vattnet så klarar vi denna torrperiod utan fler bevattningsförbud!

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-06-11

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-03-21

  Skolskjuts för barn med växelvis boende


  Nu är det dags att söka skolskjuts för barn med växelvis boende. Ansökan gäller för ett läsår i taget. Senast den 10 maj 2019 behöver vi din ansökan för att eleven ska ha rätt till skolskjuts efter so...
 • 2019-03-21

  Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg


  Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare -...
 • 2019-03-19

  Återhämtningsprogram för anhöriga i Forshaga kommun


  Som anhörig behöver man få möjlighet att fylla på sin egen energi med jämna mellanrum. Därför startas ett ”återhämtningsprogram” för dig som är anhörig. 

Sidan uppdaterad:

2018-06-11

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00