Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Val 2018 -  vi söker röstmottagare

Söndagen den 9 september är det val till riksdag, kommun-och landstingsfullmäktige. Vi söker nu röstmottagare till vallokaler och förtidsröstning.

Att arbeta som röstmottagare är att bidra till att upprätthålla demokratin och att valet blir rättsäkert. Vi behöver ett sextiotal röstmottagare som kan arbeta under förtidsröstningen och på valdagen. Förtidsröstningen börjar den 22 augusti och pågår till och med valdagen.

En röstmottagare tar emot röster, håller god ordning i röstningslokalen och hjälper väljarna till rätta. Alla röstmottagare får utbildning och arvode.


Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-03-05

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-02-20

  Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg


  Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare -...
 • 2019-02-19

  Invigning av IKT-rum och experimentstudio


  Tisdag den 19 februari invigde vi vår experimentstudio och ett rum för informations- och kommunikationsteknik vid Dejeskolan. Testpatrullen Lova, Limone och Elias var på plats tillsammans med politike...
 • 2019-02-18

  Aktiviteter på sportlovet


  Nästa vecka är det dags för sportlov och vi har i vanlig ordning samlat ihop en rad olika aktiviteter i ett sportlovsblad som delas ut till alla elever i grundskolan under veckan.

Sidan uppdaterad:

2018-10-10

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00