Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Vad tycker du om Forshaga kommun?

För en tid sedan skickades frågor kring vår plats och kommunens verksamheter ut till 800 slumpmässigt utvalda personer. Vi hoppas att du som fått enkäten vill ta dig tid att svara på frågorna.
Tillsammans kan vi skapa en bättre plats att bo och leva på! 

Hur tycker du att det är att bo och leva i vår kommun?

Vad tycker du om skolan, äldreomsorgen, kommunikationer, kultur
och fritid?

Statistiska centralbyrån (SCB) genomför denna undersökning i samarbete med Forshaga kommun. Vi hoppas att du som fått enkäten i din brevlåda vill ta dig tid att svara på frågorna. Med hjälp av dina svar får vi en kompass för vårt utvecklingsarbete. Tillsammans kan vi skapa en bättre plats att bo och leva på!

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-10-08

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-02-20

  Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg


  Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare -...
 • 2019-02-19

  Invigning av IKT-rum och experimentstudio


  Tisdag den 19 februari invigde vi vår experimentstudio och ett rum för informations- och kommunikationsteknik vid Dejeskolan. Testpatrullen Lova, Limone och Elias var på plats tillsammans med politike...
 • 2019-02-18

  Aktiviteter på sportlovet


  Nästa vecka är det dags för sportlov och vi har i vanlig ordning samlat ihop en rad olika aktiviteter i ett sportlovsblad som delas ut till alla elever i grundskolan under veckan.

Sidan uppdaterad:

2018-10-08

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00