Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Snart landar Kontakten i din brevlåda

I slutet av veckan delas årets femte nummer av kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan  läsa den här på webben. Trevlig läsning!

Årets femte nummer har tema "digitalisering". Här kan du bland annat läsa om hur grundskolan, förskolan, vuxenutbildningen och omsorgen jobbar med digitalisering i sina verksamheter. Du hittar också höstlovsbladet med information om aktiviteter för höstlovslediga barn. Och som vanligt har vi besökt ett gäng goa bebisar och deras familjer!

Trevlig läsning!

Kontakten 5/2018PDF

Till sidan om kommuntidningen

Till sidan om bebisuppvaktning 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-10-22

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-03-21

  Skolskjuts för barn med växelvis boende


  Nu är det dags att söka skolskjuts för barn med växelvis boende. Ansökan gäller för ett läsår i taget. Senast den 10 maj 2019 behöver vi din ansökan för att eleven ska ha rätt till skolskjuts efter so...
 • 2019-03-21

  Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg


  Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare -...
 • 2019-03-19

  Återhämtningsprogram för anhöriga i Forshaga kommun


  Som anhörig behöver man få möjlighet att fylla på sin egen energi med jämna mellanrum. Därför startas ett ”återhämtningsprogram” för dig som är anhörig. 

Sidan uppdaterad:

2018-10-18

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00