Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Snart landar Kontakten i din brevlåda

I slutet av veckan delas årets första nummer av kommuntidningen Kontakten ut i brevlådorna. Du som inte bor i kommunen kan  läsa den här på webben. Trevlig läsning!

Årets första nummer har tema "Mäta och jämföra kvalitet". Här kan du läsa om våra resultat i Kommunens kvalitet i korthet, en kvalitetsmätning av kommunernas verksamheter som genomförs av Sveriges kommuner och landsting, SKL. Vi har skrivit om hur vi kan använda oss av resultaten, hur vi kan lära oss av av att jämföra oss med andra och lyft ut ett par områden där våra siffror sticker ut. Vi visar också hur vår budget för året ser ut samt en massa aktiviteter för barnen under sportlovet.

Och som vanligt har vi besökt ett gäng goa bebisar och deras familjer!

Trevlig läsning!

Kontakten 1/2018PDF

Till sidan om kommuntidningen

Till sidan om bebisuppvaktning 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-02-12

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-02-20

  Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg


  Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare -...
 • 2019-02-19

  Invigning av IKT-rum och experimentstudio


  Tisdag den 19 februari invigde vi vår experimentstudio och ett rum för informations- och kommunikationsteknik vid Dejeskolan. Testpatrullen Lova, Limone och Elias var på plats tillsammans med politike...
 • 2019-02-18

  Aktiviteter på sportlovet


  Nästa vecka är det dags för sportlov och vi har i vanlig ordning samlat ihop en rad olika aktiviteter i ett sportlovsblad som delas ut till alla elever i grundskolan under veckan.

Sidan uppdaterad:

2018-02-08

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00