Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Konstnärligt Drömsommarjobb

Nu går det att söka drömsommarjobb i Forshaga igen. Nytt för i år är att tre ungdomar får den unika chansen att jobba med sin egen konst samt ställa ut på Lustenrundan 2018.

Forshaga kommun arrangerar återkommande Drömsommarjobbet, som ger idérika ungdomar chansen att skapa sitt eget drömsommarjobb. I år får dessutom tre konstintresserade ungdomar en unik chans: Att under två veckor jobba med sin konst, få professionell handledning och slutligen ställa ut sin konst på Gamla Kraftstationen i Deje under Lustenrundan (25-26 augusti).

-Vi vill uppmuntra kommunens konstintresserade ungdomar till att arbeta med kultur. Vi pratar arrangörskap, marknadsföring och gör studiebesök hos konstutövare och däremellan jobbar ungdomarna med sin konst, säger Anna Nilsson, kultur- och fritidssamordnare.

Sista dag för ansökan är 4 maj. De som är födda 2000 är prioriterade i Drömsommarjobbet Lustenrundan. Man ska vara folkbokförd i kommunen för att få jobb. 

Intresserad? Läs mer under rubriken "Här är årets sommarjobb", där vi samlat all information samt ansökningshandlingar. 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-04-05

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-01-15

  Gör en insats för miljön, välj e-faktura


  Du som betalar fakturor till Forshaga kommun kan välja att betala via e-faktura. Det gör det enklare för dig, är kostnadsfritt och det är bra för miljön.
 • 2019-01-14

  Molly är bebis nummer 2000


  Att kommunalrådet hälsar på och uppvaktar alla bebisar födda i Forshaga kommun är en tradition som nu är inne på sitt 19 år. Sedan första uppvaktningen har besöken blivit många, närmare bestämt 2 000 ...
 • 2019-01-10

  Nominera representanter till näringslivsrådet


  Näringslivsrådet verkar för att få en naturlig koppling mellan kommun och näringsliv, och är viktig för att nå ett bra företagsklimat.

Sidan uppdaterad:

2018-04-11

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00