Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Konstnärligt Drömsommarjobb

Nu går det att söka drömsommarjobb i Forshaga igen. Nytt för i år är att tre ungdomar får den unika chansen att jobba med sin egen konst samt ställa ut på Lustenrundan 2018.

Forshaga kommun arrangerar återkommande Drömsommarjobbet, som ger idérika ungdomar chansen att skapa sitt eget drömsommarjobb. I år får dessutom tre konstintresserade ungdomar en unik chans: Att under två veckor jobba med sin konst, få professionell handledning och slutligen ställa ut sin konst på Gamla Kraftstationen i Deje under Lustenrundan (25-26 augusti).

-Vi vill uppmuntra kommunens konstintresserade ungdomar till att arbeta med kultur. Vi pratar arrangörskap, marknadsföring och gör studiebesök hos konstutövare och däremellan jobbar ungdomarna med sin konst, säger Anna Nilsson, kultur- och fritidssamordnare.

Sista dag för ansökan är 4 maj. De som är födda 2000 är prioriterade i Drömsommarjobbet Lustenrundan. Man ska vara folkbokförd i kommunen för att få jobb. 

Intresserad? Läs mer under rubriken "Här är årets sommarjobb", där vi samlat all information samt ansökningshandlingar. 

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-04-05

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-02-20

  Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg


  Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare -...
 • 2019-02-19

  Invigning av IKT-rum och experimentstudio


  Tisdag den 19 februari invigde vi vår experimentstudio och ett rum för informations- och kommunikationsteknik vid Dejeskolan. Testpatrullen Lova, Limone och Elias var på plats tillsammans med politike...
 • 2019-02-18

  Aktiviteter på sportlovet


  Nästa vecka är det dags för sportlov och vi har i vanlig ordning samlat ihop en rad olika aktiviteter i ett sportlovsblad som delas ut till alla elever i grundskolan under veckan.

Sidan uppdaterad:

2018-04-11

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00