Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

Fortsatt eldningsförbud i länet

Det råder fortfarande eldningsförbud i hela Värmlands län, men det är tillåtet att grilla i sin egen trädgård igen. Grillning i egen trädgård bör ske med stor försiktighet.

Det råder fortfarande eldningsförbud i hela Värmlands län, men det är tillåtet att grilla i sin egen trädgård igen. Beslutet har fattats av Länsstyrelsen och gäller från och med 1 augusti klockan 17. Det innebär att länet återgår till det generella eldningsförbudet som omfattar fortsatt förbud mot grillning och eldning, med undantag för grillning på egen tomtmark. Det råder fortfarande hög brandrisk i hela länet. Grillning i egen trädgård bör därför ske med stor försiktighet.

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-08-01

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-02-20

  Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg


  Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare -...
 • 2019-02-19

  Invigning av IKT-rum och experimentstudio


  Tisdag den 19 februari invigde vi vår experimentstudio och ett rum för informations- och kommunikationsteknik vid Dejeskolan. Testpatrullen Lova, Limone och Elias var på plats tillsammans med politike...
 • 2019-02-18

  Aktiviteter på sportlovet


  Nästa vecka är det dags för sportlov och vi har i vanlig ordning samlat ihop en rad olika aktiviteter i ett sportlovsblad som delas ut till alla elever i grundskolan under veckan.

Sidan uppdaterad:

2018-08-01

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00