Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

2019-03-25
Kort avbrott på webbplats under eftermiddagen
Planerat underhåll/installation av säkerhetssertifikat gör att det under senare delen av eftermiddagen kan vara svårt att nå forshaga.se. Avbrott planeras till 5-10 minuter.
Länk

Boka monterplats på Var Dags Liv 2018

Nu är det dags att boka monterplats på Var Dags Liv 2018. Mässan är ett mycket uppskattat och välbesökt evenemang. Syftet är att visa upp det stora utbud som finns i kommunen och allt som är kopplat till invånarnas vardagsliv.

Var Dags Liv 2018 ett tillfälle för dig att visa upp din verksamhet, företag, förening eller organisation. Vi erbjuder även utställare att anordna till exempel workshops, ni kanske vill visa upp något för våra besökare på scenen eller varför inte låta besökarna prova på någon aktivitet. Vi hoppas kunna presentera ett utbud av kringaktiviteter såsom underhållning, fika föreläsningar och aktiviteter för barn.

Kostnadsfri monterplats

Mässa kostar inget mer än din tid och ditt engagemang. Anmäl dig och din verksamhet till mässan senast den 25 september. Vi kan erbjuda ett begränsat antal monterplatser så vänta inte med din bokning.

Dag: 6 oktober
Tid: 13-17
Plats: Deje sporthall

Tillsammans gör vi årets Var Dags Liv-mässa till en ny succé - sprid evenemanget i era sociala kanaler och till kunder, medlemmar och vänner.

Vi ser fram emot att träffa dig och din verksamhet på årets mässa!

Anmäl dig här

Kontakt

Selma Hodzic, näringslivssamordnare 
Telefon: 054-17 23 75
E-post: selma.hodzic@forshaga.se

Varmt välkommen!

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan publicerad: 2018-06-12

Senaste nyheter

från Forshaga kommun

 • 2019-03-21

  Skolskjuts för barn med växelvis boende


  Nu är det dags att söka skolskjuts för barn med växelvis boende. Ansökan gäller för ett läsår i taget. Senast den 10 maj 2019 behöver vi din ansökan för att eleven ska ha rätt till skolskjuts efter so...
 • 2019-03-21

  Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg


  Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och vill semestervikariera på något av våra äldreboenden, inom hemtjänsten eller personlig assistans. Tillsammans gör vi skillnad för våra invånare -...
 • 2019-03-19

  Återhämtningsprogram för anhöriga i Forshaga kommun


  Som anhörig behöver man få möjlighet att fylla på sin egen energi med jämna mellanrum. Därför startas ett ”återhämtningsprogram” för dig som är anhörig. 

Sidan uppdaterad:

2018-06-12

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00