Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

2018-09-24
Asfaltsarbeten Grossbolstorpsvägen
Tisdag 25 september pågår asfaltarbeten på Grossbolstorpsvägen mellan korsningen Smedbacken/ Annebergsgatan upp till tunneln under väg 62. Störningar väntas i trafiken, ett körfält öppet med trafikvakter på plats.
Länk
Älvläge i Deje

Flytta hit

Välkommen! Det här är Forshaga kommun och nu är du i Värmland ett par mil norr om Karlstad. Här bor vi som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi är ett litet samhälle som värnar om omtanken och tryggheten. Nära stad. Nära land. Här har du båda miljöerna inom räckhåll.

Här mår vi gott i villaområden i tätorterna Deje, Forshaga och Olsäter men har också bra boendemöjligheter på landsbygden. Vi har nära till vattnet. Klarälven rinner genom alla tätorter och vi har över 50 andra vattendrag.

På de här sidorna har vi samlat information till dig som är nyfiken på att flytta hit eller om du som nyinflyttad vill veta mera. Varmt välkommen!

Information

Vi vill att våra invånare ska vara välinformerade och delaktiga. Mycket finns här på webbplatsen. Vi ger också ut en medborgartidning och du hittar oss också i olika sociala medier. I en liten kommun som vår ska det vara lätt att göra sin röst hörd. Som nyinflyttad får du, för att du snabbt ska känna dig som hemma, en välkomstmapp. I den finns tidningen Nyinflyttad i Forshaga kommun. Den kan du också ladda ner här.

Kommunens medborgartidning Kontakten
Kommunen i sociala medier
Synpunkten

Information om anmälan av flytt till dig som är student (till Skatteverkets webbplats)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt:

Kommunens reception/växel telefon 054-17 20 00
E-post: kommun@forshaga.se

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2018-08-10

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00