Till starsidan
Close
Till starsidan

Hjälpmeny

Till starsidan

Hjälpmeny

2019-11-12
Du behöver inte längre koka vattnet
Vi har nu fått svar på alla vattenprover. Vattnet är tjänligt och du behöver inte längre koka vattnet. Vi behöver fortfarande hjälpas åt att spara på vattnet.
Länk

Arkiv och ritningar

Vi kan hjälpa dig med information om vem som äger en fastighet i kommunen och var fastighetsgränserna ungefärligen går. I vårt arkiv finns också många ritningar på microfilm.

Söker du information om din fastighet, till exempel fastighetsgränser och gamla ritningar kan vi ibland hjälpa dig med detta. De fastighetskartor vi kan ge dig kan hjälpa dig att hitta tomtrör. Finns inga tomtrör och du vill ha din gräns bestämd, kontaktar du i stället lantmäteriet.

I vårt arkiv finns många äldre ritningar på papper och kopierade till microfilm. Det kan gälla planritningar i samband med tidigare ansökningar om bygglov. Vill du ha utskrift på microfilmade ritningar kan vi beställa detta åt dig från Arkitektkopia i Örebro. De tar ut en kostnad för ritningen samt för utskicket och faktureringen, ca 500-1000 kronor beroende på hur många ritningar du vill beställa.

Det går också bra att komma in till oss och se på microfilmerna i vårt arkiv om det är något speciellt du letar efter. Kontakta oss gärna i förväg så att någon är på plats och kan hjälpa dig.

Kontakt

Miljö- och byggförvaltningen, byggkontoret
E-post: mbn@forshaga.se
Telefon: byggkontoret har telefontid vardagar kl. 10-12, ej tisdagar, 054-17 20 00 (växel)

Dela denna information:

Tipsa en kompis

Sidan uppdaterad: 2019-08-26 av

Sidan uppdaterad:

2019-08-26

Forshaga kommun

Box 93

667 22 Forshaga

Telefon: 054-17 20 00